Yahyalar Durali Bezci Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir “model okul” olmaktır.

Misyon: Biz; Öğrencilerimizi; Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, insan haklarına saygılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 07.50-13.30 II. KADEME, 13.40-18.30 I. KADEME
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yahyalarduralibezciortaokulu.meb.k12.tr

Adres - AŞAĞI YAHYALAR MAH. 987 CAD. YAHYALAR DURALI BEZCI ORTAOKULU NO: 1A YENİMAHALLE / ANKARA

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - A.YAHYALAR MAHALLESİ İVEDİK CADDESİ

Ulaşım METRO HASTANE İSTASYONUNDAN, KARŞIYAKA-YAKACIK-MEMLÜK OTOBÜSLERİ İLE RİNG YAPARAK; ULUS-YAHYALAR-SERHAT-YAKACIK DOLMUŞLARI İLE;ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 4km